Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/48-68-88-0

KNOXFIELD munkaruha kollekció

A KNOXFIELD termékcsalád előnyei

A jól megválasztott munkaruha egész évben elkötelezett partnerünk a hétköznapokban.

Legyen szó köz-és/vagy vasúti munkavégzésről, építkezési, gyári vagy raktározási munkálatokról, a KNOXFIELD ruhák kül- és beltéren is magas szinten teljesítenek. A változatosan kombinálható darabokkal az egyes munkaterületek szerint különböző, mégis egységes stílusban ruházhatja fel csapatát a hőmérsékleti körülményeknek megfelelően.

A látható védelem még fontosabb azok számára, akik kültéren, a szabadban dolgoznak. A HPVS termékvonal modelljeit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a jólláthatósági szabvány előrírásainak.

A változatos termékvonalak, az átgondolt anyagválasztás, a minőségi kivitelezés és a szabad mozgást elősegítő, kényelmes szabás teszik különlegessé a KNOXFIELD termékcsaládot, amelynek modelljei tartós, mégis könnyű és lélegző polipamut keverékből készülnek, a nagyobb igénybevételnek kitett részek pedig OXFORD 600D poliészter megerősítő rátétekkel rendelkeznek.

A modellek mindegyike többfunkciós zsebekkel készül, a kabátokon és a mellényeken olyan praktikus részletek is megtalálhatóak, mint a szerszámhurok, a levehető ujjak és kapucni.

A termékcsalád funkcionalitását és széleskörű felhasználhatóságát a hozzáillő kiegészítők hangsúlyozzák.


17termék 117

KNOXFIELD öv

net.1 200 Ft

KNOXFIELD BASIC zokni

net.1 300 Ft

KNOXFIELD rövidnadrág

net.9 900 Ft

KNOXFIELD 275 nadrág

net.15 000 Ft

KNOXFIELD dzseki

net.16 200 Ft
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 270 Ft - 22 225 Ft